dilluns, 31 de març de 2014

Embolcalls d'entrepà reutilitzables!

L'ús del paper d’alumini per embolicar aliments s’ha convertit en un hàbit entre molts consumidors. De fet, prop d’un 30% de l’alumini que es consumeix al món és per a ús domèstic.

Un dels problemes que genera aquest producte és que té una vida útil molt curta, atès que un cop utilitzat es converteix en un residu que és necessari gestionar.

A més, l’alumini s’extreu a partir d’un mineral anomenat bauxita, provocant greus impactes ambientals en les zones d’explotació, amb un elevat consum d’energia i recursos per a la seva fabricació: 
fins a 15.000 kWh i 5 tones de bauxita per cada tona d’alumini!

Per tal d’evitar els problemes associats al paper d’alumini, existeix una gran diversitat de productes reutilitzables de diferents mides i colors que serveixen per embolicar entrepans, fruites, galetes o altres tipus d’aliment.

Alguns dels avantatges de l'embolcall reutilitzable són:
-  És respectuós amb el medi ambient.

Redueix el consum de paper d’alumini i film: un únic xiquet que du l’entrepà a l’escola genera 180 metres de paper d’alumini o film en un any.

- És totalment personalitzable ja que és un producte fet a mà.


L'embolcall reutilitzable per entrepans d'Enfilades és disponible amb múltiples estampats. Gràcies al velcro pots regular el tancament segons la mida de l'entrepà. 
A més, gràcies a la capa impermeable no cal que el posis a la rentadora, es neteja molt fàcilment amb un drap humit i ja torna a estar llest per fer servir!

embolcall d'entrepà reutilitzable - enfilades.cat fet a mà
embolcall d'entrepà reutilitzable tancat - enfilades.cat fet a màembolcall d'entrepà - enfilades.cat fet a mà

Cap comentari:

Publica un comentari